Måndag

Heej!! Idag var jag på skrivarkursen för första gången i år. Det var kul. Efeter det gick jag till sumpan med Linn,David och Alicia. Det var kul. Vi skulle gå till Linns kärleks hus. Sen gick vi hem till Alicia för hon måde illa. Sen gick jag och Linn hem till mej och var inne på playahead och jag skickade roliga saker till Linns kärlek haha det var kul :) :D!! Sess!! ;)

Lördag kväll! :D

I dag kl:13:30 var jag i Vällingby Grimsta och skulle ridda. Jag red en häst som heter Atlet. Jag red barbacka (alltså jag red utan sadel) När vi travade trode jag att jag sulle ramla av och höll fast mej så hårt att jag fick ont i benen. Jag fick jävligt ont i baken efter det. :) Sen satte jag och min mamma och kollade på Agnes Cecilia och mamma höll på att somna :) hahaha. När filmen var slut fatade jag inget typ. Efter filmen gick jag upp till mit rum och kollade om internetet funkade men det jorde det inte och då fick jag gå ner till tväten och säta på det igen. Sen så började kopiarton att låta så  jag blev skit räd och sprang ut där ifrån och efter ett tag gick jag inn igen. :) haha jag är så jävla feg :)


Lördag!

Jaha en ny dag och det är sommar lov!! :D Det är lördag i dag. Jag ska gå och ridda i dag sen vet jag inte vad jag ska jöra. Jag sitter nu på mitt rum och ska vara inne på youtube sen playahead sen några andra också. :)
Det är inte mycket att jöra just nu men ajaa. Jag vill ha SIMS 3. Jag kan köpa den själv. Men jag orkar inte slösa pengar. Så jag ska önska mej det i stället. Jag fyller år den 16 September. Då kanske den har lägre priss. Sen ska jag önska mej två böcker som heter: En natt på Demon hall av: Andrew Nance. Och den andra bocken :The takes of Beedle the bard by: J.K.Rowling! ÅÅÅ Jag älskar att lässa.

Ludde blivit trimad.

Heej. Ååå villken mörk dag det har varit. :(  Nåja den blev ganska bra ändå. Jag tog och min mamma tog med Ludde till en som skulle trima/''Klippa''  honnom. Jag trode han skulle bli konstig men han blev jätte söt!! Skulle järna vissa er hur han såg utt men sorry kan inte :( Medans han var och trimade sej så var jag och mamma och shoppade. Jag fick en blom råsa tjol och en råsa kofta. Okej jag är inte galen i råsa så att ni vet. Jag älskar blå, lila, svart, råsa, röd.
Sen gick jag och mamma in på academibokhandeln och köpte Agnes Cecilia - en sällsam historia.
Jag har hört den på ljudbok men mu kan jag se den istället!! :D


 


Sommar lov 2

Nu är det sommar lov!!! Men vad ska jag göra nu. Jag har ingen att vara med. Jag är helt ensam med min hund.
Gud vad tråkigt!!! :( Men kl: 20.00 ska jag på gymnastik. Jag gillar inte att vara ensam. Alla ska bort eller någon annanstans. :( Fast kul för dom förstås. :)


Svar på Fillans ?

Men asså vi får inga betyg i 7:an. Så jag vet ej. Jag får inte dåliga påeng men jag är inte heller så bra i skolan. Som sagt hatar jag skolan och pluggar bara när det är nödvändigt. Jag hata att plugga också. Jag fick 90/133 poeng på mitt svenska prov så. :) Jag tycker det var bra men ni kanske tycker det är dåligt :)

sommar lov!!!

Hej hej!!!  Yess snart är det sommar lov!! Fast fan också jag måste börja i 8:an!! :'( Det betyder att jag måste få bettyg!! Jag ser inte ut som om jag ska börja i 8:an va? :D Hade önskat att jag inte skulle börja där!!!
Nåja nångon måste man väll börja :( Jag ska ha på men en svart kläning med råsa blommor på :) 
Sommar lov ska bli härligt. Jag ska på skriva kusr i hallonbärgen. Jag ska på riddläger. Jag ska till finland och träffa mina  kusiner och Heidi!!! Jag tycker så mycket om henne. Jag ska ta med hunden Ludde dit också. Sara en kina kompis ska komma till mej dena sommaren!! Och vi ska på gröna lund som jag inte varit än på deta år :(!!!
Sen är sommaren slut antar jag :( Jag hatar skolan har alltid jort det men jaja.

RSS 2.0