27/12 Onsdag

Hej i natt sov jag sådär. Jag vaknade säkert 9 eller så. Sen kl:12 eller så kom Daniella (min halv syster.) Älskar henne. Hon är snäll rollig och gillar ungefär samma sak som jag. Hon är 18år och ritar skit bra. :D Hennes klädstil är cool. Hon gillar japan som jag kanske mer. :D Först  visade hon bilder hon ritat samtidigt som vi fikade. Hon fick två julklappar. En bok om hur man ritar och choklad. Sen gick hon och jag up till mitt rum. Vi gick in på datorn och kollade lite på olika saker. Sen gick vi ut med Ludde. Efter det gick vi till mitt rum och sate vid datorn och pratade om olika saker :D. Sedan åt vi middag. Blev hem gjord hamburgare. :D Efter det pratade vi mer och gjorde lite olika saker. Sedan gick hon hem. Just nu pratar jag med Li och Jenny. 


22/12 Tisdag

Heej!! Idag var det skit kul.  Jag, Jojjo, Mimmi och My åkte till kista. Vi träffades vi Lötsjön ungefär kl:12.00 sen gick vi till Hallonbergen och tog tåget till kista. När vi var framme gick vi runt lite. Jag köpte mammas och Moas presenter och sen lite saker till mej själv. Det var väldigt kul. Bör göra det oftare :D Sen åt vi lunch. Jag och Mimmi åt kina mat. Jag tog nudlar med biff och kyckling. Mimmi tog ris med friterad kyckling. My och Jojjo tog tacos (tror jag). Det var gott. Efter det gick vi bara runt. Jojjo hittade byker och så. Sen åkte vi tillbaks till Hallonbergen och vi gick in i en affär och kollade. Jag och Jojjo köpte strumpor. Hahaha XD Sen gick jag och My hem till Jojjo. Mimmi skulle gå hem. När vi var där så kollade vi på Beck film och sate framför datorn. Jag räknade pengar och kollade halvt på filmen. Jojjo satt id datorn och kollade på filmen samtidigt. My satt och kollade på den helt. Efter som det hade blivit mörkt ute och vi hade sett på den där filmen frågade jag om dom kunde följa med en bit. Dom sa ja men sen ringde mamma och bad mej att gå ut med Ludde och betala middagen till mej och Erik. :( Då sa Jojjo nej du kan gå själv du ska ändå ut med hunden. Då blev jag lite sur för jag avskyr att vara ensam. I alla fall ute. Sen gick jag hem ut med Ludde. Och slog in presenter då kom Erik och slog in sina. Och det såg kul ut för han viste inte hur man gjorde riktigt. Sen köpte vi pizza och åt. Efter det gick jag up och lyssnade på musik, chattade med kompisar på msn, läste och sydde min kudde och min strumpa. Jag pratade med Jojjo och sen med Anna.

Det var allt för idag hej då ;)


17-18/12

Heej!! XD I går så vaknade jag kl:07.00 Vi tog det bara lugnt i skolan igår. Fet skönt. Efter skolan gick jag hem till Chalida med Agge.  Det snöade som tusan och man såg typ inget. När vi var hemma hos Chalida så lagade vi Thai mat. Vi lagade nudlar med wok. Det var got men det var otroligt starkt. Det kändes som om det brann i munnen på mej. Hon har skit guliga kaniner. Efter det så klippte Chalida mitt hår. Det blev väldigt fint tycker jag. Jag gick hem ungefär halv fyra. Jag skulle ta tunnelbanan från Risne till duvbo.  På vägen hem möte jag först Julia. Jag så inte att det var hon först för hon hade färgat håret brunt förut men nu var hon blond igen. ( hennes riktiga hår färg ) Sen möte jag Ciara. Kände inte igen henne heller för hon hade färgat sitt hår blond (sist jag såg henne.) Men nu var hon svart hårig. Efter det gick jag till svenska kyrkan och hade fiol konsert. Det gick bra. När jag kom hem så hade tiger kakan mamma bakat blivit helt bränd för att pappa inte hade tagit ut kakan i tid. ( Jag skulle ha med mej en kaka till skolan nästa dag.) Så jag och mamma fick baka en ny. Jag hade helt glömt bort att det var skol av slutning nästa dag så jag sov som en stock. Nästa dag så när jag vaknade så märkte jag att jag hade smutsigt hår så jag duschade (tur var att jag hade vaknat en kvart innan jag skulle vakna. Efter det skulle jag torka håret. Sen fixade jag mej och gick med Jojjo till skolan. Jojjo hade bakat en socker kaka och jag en tiger kaka. När vi kom till skolan märkte bara några att jag hade klippt mej. Men det gör inget. XD Vi åt och sa hej då till Simon. En kille i min klass som skulle sluta i vår skola. Sen fick vi våra betyg.
Jag fick:
Bild G
Engelska G
Hem- och konsumentkunskap VG
Idrott och hälsa VG
Matematik G
Musik G
Biologi G
Fysik *** (vet inte riktigt vf? och vad det betyder)
Kemi G
Geografi G
Historia G
Religionskunskap G
Slöjd G
Svenska G

Jag vet inte om ni tycker det var bra. Men jag tyckte det var helt OK Kunde haft mycket bätre men ja så är det XD

17/12 Torsdag

Heej!! Sorrry har inte skrivit på väldigt lång tid. Jag han inte orkat och det är typp endå ingen som läser men jaja. Idag så vaknade jag kl:07.00 Jag är typ dödts tröt!!! Första lektionen var Svenska. Det var typp chill. Hahaha XD 
Nu siter jag i skolan med Agge och Angelica.

02/12 Onsdag.

Heej heej ;D!! Idag började jag kl:09.05 Jag hade sov morgon. Första lektionen var idrott. Vi såg på film inne i simhalen. Vi såg på is livräddning. Sen skulle få ta pikar och ta oss upp på ett is flack. Det var enkelt. Det var typ det ända vi gjorde sen slutade vi. Jag fick springa runt och leta efter nyckeln för Jojjo hade gåt innan och tagit med sig nyckeln och jett den till Jessica och dom andra som inte kunde bada. Jag tvättade håret och sen gick jag in i bastun ett tag. Sen väntade jag på Chalida och Angelica. Angelica ville köpa chips där men hon i kassan sa att hon inte fick köpa det. Fast det inte gjorde Tommas något. Hon sa att det var för hennes eget bästa. Jag, Angelica och Chalida tänkte okej du bestämmer väll inte vad vi får köpa? Vi kom försent till svenskan. Vi fick till backs vår svenska prov som vi gjorde förut. Jag fick 73/102 Det var väll ganska bra. :D Fast det kunde varit bättre. Efter det hade vi engelska vi fortsatte med våran glass sak. Efter det var det var det håll time. Jag tänkte gå hem men visste inte om vi hade något att äta så jag frågade om någon ville äta med mej i skolan. Mimmi O åt med mej. Det var jul buffé. :D Sen frågade jag om hon ville följa med men hon sa att hon ville vara kvar i skolan. Sen gick jag för bi Jessica, Angelica, Chalida och Agge. Agge frågade om hon kunde följa med mej hem jag sa ja. Fast då hade hon redan sagt att hon skulle med till Chalida. Jag sa att det inte gjorde något men hon sa att hon ska gå hem till sig själv. Jag gick hem ut med Ludde slappade och gick sen till skolan. Jag gick med Jojjo till skolan. Vår sista lektion var so. Det var tråkigt. Vi skulle hitta olika artiklar. Vi hade blivit indelade i grupper jag hamnade med Alex, Sebbe S, Simon och Agge. Om jag ska vara ärlig så önskade jag att jag inte kom i samma grupp som han. Asså jag har inget jätte stort i mot honom. Han är bara jobbig och vi  jobbar inte så bra tillsammans. Alex dansade om kring bara och Sebbe stod och kollade på. Agge och Simon stod och kollade på ett par gröna hörlurar. Sen gick jag hem. Jag slappade när jag kom hem. Sen halv sju så skulle jag ha konsert. Det gick jätte bra. ;D Nu ska jag snart dricka te. ;D


01/12 Tisdag

Heej heej!! Idag började jag kl:10.30 Skönt som vanligt. Första lektionen var slöjd det gick jätte bra jag har bara en toffla kvar att göra. Sen ska jag göra en boll till Ludde.  Sen var det lunch. Sen hade vi so den lektionen gick ganska fort. Sen hade vi engelska fick göra samma sak som i går typ. Vi fick lite saker tillbacka. Det gick bra för mej. :D Sedan hade jag matt. Vi fick tillbacka våra prov. Det gick inte så bra för mej. Jag höll på att få IG :( Men min lärare sa att vi kunde gå igenom det. Jag kunde det jag inte svarat rät på så då sa han att jag blev godkänn. :D Sedan hade vi no. Jag kom ner lite senare för det där med matten. Dom pratade så mycket att det lät som en höns gård. Dom säger att 8:3 alltid är så tyste men det är dom inte. Av någon anledning slutade vi 35min tidigare. Jag blev förvånad. För Torkel brukar alltid hålla oss kvar åtminstone 5 min. Sen körde Jojjos pappa hem oss. När jag kom hem slappade jag typ. Sen gick jag till fiolen. När jag kom hem så övade jag jätte mycket på min låt. Jag ville kunna min låt för jag ska ha fiol konsert i morgon. Ok hej då!!


30/11 Måndag

Heej heej!! Idag är det måndag igen :( Idag började jag kl:09.00 Första lektionen va musik. Trist den lektionen var!!! Vi har kommit på lite mera på vår ''låt''. Sen hade vi engelska. Eftersom jag var klar så fick jag sita och läsa en till historia. Det är inte så kul att vara klar alltid. Man har typ inget att göra :(  Sen var det lunch och direkt efter det var det klassråd. Sen hade vi block (kompo engelska) Vi skulle hitta på ett eget produkt ( ni vet typ sånt som dom visar på reklam på tv) Sista lektionen var no. Vi slutade kl: 14.15 Sen gick jag hem. Jag började fiolen kl:16.20 Det gick ganska bra. När jag kom hem så övade jag mer på min låt som jag måste kunna. Efter en stund gick jag ut med Ludde. Och så var min dag :D Sorry skriver typ samma sak hela tiden.


RSS 2.0