30/10 Fredag

Heej. Sorry glömde igår. Jag ska skriva som om det hände i dag.
Idag har jag sovit som en stock. När mamma kom hem från klippningen så åkte jag, Carola (moas/bästa väns mamma) och mamma till Solna censtrum. Jag köppte två par jeans.Dom var litte långa så mamma ska sy dom i morgon :D . Efter det åt vi middag och hade det trevligt. :D

29/10 Torsdag

Heej. :D Idag sov jag om en stock. Jag vaknade tpp 11 eller så. Sen kom Freja och vi sat först och pratade. Sen spelade vi spel på datorn. Sen åt vi nudlar till lunch. Sen kollade vi på Peter Pan riktiga meniskor. Sen skulle hon hem så jag följde med henne och gick samtidigt ut med Ludde. Sen lagade jag matt med mamma. Potatis och purolök sopa men bejkon i. Det var mycket gott. Sen gick jag up och läste. Sen gick jag för att kolla på nyheterna med mamma. Jag somnade i sovan i ett par minuter. Sen fick jag en tvix av mamma. Gott :D. Och nu sitter jag och lässer och kollar på film :D

28/10 Onsdag

Heej. Idag var jag i gamla stan med Mimmi. Dagen började med att jag sov till halv tolv. Sen slappade jag ett tag. Jag kom på att jag skulle koma försent om jag inte skyndade mej. Jah åt lunch och rusade ut igenom dören. Jag var på vår bestämda mötes plats kl:13.15 så jag var i god tid. Jag väntade. Efter en stund hörde jag någon som sa mit nam. Det var Filippa. Jag frågade vad hon hade jort. Hon sa att hon hade varit i satn precis och ska hem. Jag sa att jag skule till stan med Mimmi. Jag behövde inte vänta länge. Mimmi kom 3 min försent. Sen gick vi på tåget som gick till Kungsträdgården och steg av vid T-centralen. Där blev vi osäkra. Vi tog fel tog och fick åka tillbaka två steg. När vi var frame gick vi till SF-Bokhandeln. Jag köpte 4 manga böker där. Dom 2 första bökerna av Chrono Crusade. Det handlar om hen tjej som heter Rosette och en demon som heter Chrono. Dom ska hita Rosettes lille bror. Jag köpte boken som heter Moon Boy. Den handlar om en tjej so heter Myung-Ee. Hon är en jord-kannin. Hon träffar en pojke i 5:an som heter Ju-Da Lee. Hon bråkade med honom och kastade en pena på honom. Hon kände sig elak och ville säga förlåt. Hon bestämde en mötesplats med honom. Men för någon anledning så dök han inte upp. Hon träffar honom efter 5 år men han kommer inte ihåg henne. Hon har bestämt sig för att få honom att komma ihåg henne. Och sista var Baron The cat returns. Det handlar om en flicka som heter Haru. Hon räddade en katt från att bli på körd av en bil. Den här katten pratade och sa tack. Han lovade att got göra henne en annan gång. Den här Katten råkade vara Princen av Katterna. Kung katten ville att hon skulle bli hans sons brud. Haru ville inte det och sökte hjälp hos en Baron katt och en fet katt och en kråka. Kung katten kidnapade henne men baron katten kom för att räddade henne. Haru höll på att bli katt men precis innan hon blev det så kom hon tillbakatill sin egen värld. 

Efter vi varit i SF-bokhandeln gick vi runt och kollade på olika afärer som fans där. Vi gick in i en butik där dom sålde dokor och barn saker. Jag sat och skruvade på en music dosa och Mimmi kollade på dokorna. Efeter ett tag blev vi tröta och gick hem. På hem vägen gjorde jag och Mimmi en historia om en bäver som hete Rikki och en ekore som hete Ciki. Jag berätar om den i morgon om jag fortfarande kommer ihåg den ;)
När jag kom hem sate jag och läste mina böker dom var väldigt bra. Nu ska jag gå och sova klockan är nu 23.02 God natt. 



27/10 Tisdag

Heej. Idag var jag med Katarina. Hon och jag var i sumpan. Vi gick först till ett cafe brevid 7eleven och åt lunch och fickade. Sen gick vi till Åhlens och kollade runt. Sen gick vi till Lindex och kollade på kläder. Sen skulle vi till godis monstret (Film kedjan) På vägen dit möte vi Emmi (vår gamla klass kamrat och Sultan (paralel klass). Jag skrämde henne och frågade vad dom gjorde. Emmi sa att dom skulle träffa Peter (gamla klass och föredeta pojkvän). Vi fortsate till godis monstret och hyrde 17 again  Den var bra tyckte jag. Sen kollade vi på Twilight. Sen åt vi hem gord Pitzza. Sen gick hon hem och nu ska jag slappa. :D ;)

26/10 Söndag

Heej! Idag har jag kollat på film varit utte med Ludde. Sen gick jag till sumpan Lämnade böker på bibliotteket och sen gick jag runt och kollade på saker. När jag kom hem så kvastade (mitt ord för soppade.) jag löv och tog utt Ludde i trädgården. Sen slappade jag. I morgon ska jag vara Med Katarina Johansson. Japp samma efter namn som jag. :D Hon är min kompis från dalarna. Hon bode här nere först. Vi har känt varandra sen dagis. Hon och jag gick på samma dagis och samma skola och samma plan. Gröna planet i duvboskolan. Åh saknar den tiden. Katarina ser ut så här:



Hon såg sötare utt när hon var mindre. :D Fast hon är klart cool nu. hahaha

Oh I just love the Duvbo time :D Jag saknar den tiden så mycket.

Och på onsdag ska jag och en kompis till gamla stan och shoppa(sorry :( vet ej hur det stavas riktigt. ) Ledsen att jag inte skriver hennes namn. I have my reason.
Och på Torsdag ska jag vara med Freja. (An ald friend) Jag vet inte vad vi ska göra men vi kommer på något antar jag. Sen ska jag vara någon gång ed Chalida och Agneta. :D
Hej då var snäll och komentera någon ut av mina inläg. Skulle bli så glad då :D

25/10 Söndag

Heej! Idag har jag inte jort mycket. Jag har kollat på film gått ut med Ludde och slappat. Sorry inte mycket att skriva om. :( Någon som har lust att gjöra något med mej isåfall skriv tack! ;) Onsdag eller Torsdag ska jag vara med en kompis. Jag får reda på det i morgon ;) Hej då!

24/10 Lördag

Heej. Idag vaknade jag kl:07.00 och gick ner för att hemta Ludde för han pep som en gris och kunde inte gå upp för traporna själv. Sen sate jag på tv en tag. Sen gick jag och la mej för det var inget kul på tv. Sen sov jag till kl:12.00 kunde ha sovit längre om inte mamma kommit och väkt mej. Sen åkte jag till riddningen i välingby kl:14.30 typ. Och jag red på en häst som hete Brolle JR. Det gick ganska bra. Sen kom jag hem och jorde inte så mycket. Sen gick jag och hämtade kina matt för mamma orkade inte lagga matt. Det var jätte gott. Nu sitter jag och kollar på X-Men :D

23/10

Heej. Idag vaknade jag kl:07.00 och stack till skolan. Första lektionen var So där kollade vi på en film sohandlade om vf dom stred. Sen hade vi No. Vi hade ett test som jag inte hade pluggat på alls. Sen kl: 109.30 gick jag, Moa, Jojjo, Ellen, Filippa, Fhilip, Dino, från 8:3 Melker, Erik, Henrik och Mimmi O till ungdoms motagningen och pratade om Sex.Jag sa inget e ända gång men Melker, Erik, Henrik och Mimmi O var dom som pratade mest där. :D Sen fick vi göra litte andra saker. Alla fick tre kondomer var. Sen hade vi bild i 5 min. Sen hade vi lunch Ett par tjejer från 8:3 skulle göra någonslags låtsas film om twilight. Dom gorde det i matsalen. Sen hade vi ingen svenska sen gympa. Vi hade dans å gympan. Jag trode vi hade skridskor fast tomas ändrade dagen innan tydligen :(
Sen hade vi music. Kl:14.30 gick jag till sjuk sköterskan och fick svara på frågor som tex äter du frukust och lucnh och midag vage dag, Röker eller snusar du, blir du mobad i skolan och så vidare. Sen fick jag väga mej. Jag vägde exakt ..,2Kg Och sen fick jag mätta mej jag var 1,49 och en halv cm lång. När jag mätte mej hema var jag 1,54 cm lång. :D Så det var en bit skilnad. Jag har får mitt omdöme. Jag blev odkänt  allt till och med Biologi. :D
När jag kom hem pratade jag med mamma. I kväll ska hon och jag se på Wolverin en spänande film!! Hon och jag gilar sådana filmer för er som vet vad Wolverin är. Nu kollar jag på Saint October. Precis börjat kolla så vet inte riktigt vad den handlar om. Nåja det var min dag hej då!

22/10 Torsdag

hEEJ. Förlåt jag har inte mycket att skriva om. Första lekitonen var svenska väldigt tråkig. Sen hade vi en håltime som började kl:08.55 - 10.00 Sen hade vi mate. Sen hade vi en till håltime som började kl:10.40 - 12.45 Jag gick hem och jorde klart Mate och sen hade vi engelska och då fick vi skrev en historia. Efter det gick jag hem och nu kollar jag på Lucky star. Kl: 16.00 ungefär ska jag ut med Ludde sen ska jag bara slapa. Pluga lite no även fast det ej behövs ;)


Onsdag 21/10

Heej! I dag har jag varit i skolan som vanligt. Jag fick reda på att jag fick ett G på No provet! Jippi!!
Jag hade en holtime idag som började kl:12.15 - 14.50. Jag var med Bea och Angelica då. Vi var först på Donken och sen gick vi till Kristal rose. Angelica skulle kolla vad det var för affär för hennes mamma ville ha något där till julklap. Vi köpte inget. Sen gick vi till bokhandeln. Jag köpte en pena, en annan slags pena (vet ej vaddet heter) och ett sudd. Sen gick vi till 7 elven. Bea ville ta slach kaffe (tror jag) och någon slags bulle. Vi sat coh pratade och jag skratade så att jag nästan grät. (fast det var inget roligt, jag var nog bara tröt då.) Sen gick till (kommer inte ihåg vad den heter) för Bea tycktedet var kalt. Sen gick vi till ålens. Sen gick vi till skolan och hade vår sissta lektion. Det var SO. Vi har Religion och liv. Först skulle vi svara på olika frågor. Sen kolladde vi på film om Jesus. Sen slutatde vi. När jag kom hem sate jag mej vid datorn och instalerade Media player. (min dator gick sönder så inget var sparat) Fast man behövde bli medlem på något så jag väntade tills pappa kom hem. Sen gick jag ut med Ludde. Sen åt jag midag och läste Panda (djur tidning). Sen kom pappa med mej up och kollade på medlems saken. Efter det blev jag medlem och sate in saker från mobilen till datorn!! Och nu kollar jag på Lucky star och skriver i bloggen. ;)That's it. The end of my day.

 Det är Angelica. Hon är en riktig Ängel!! Hon är snäl och rolig.

Sorry har inge bild på Bea. :(


Tisdag 20/10

Hej idag fick jag vackna kl:07.00 Jag gick till skolan halv 8. Jag habe om prov på No. Jag tyckte det gick så där. Jag hoppas den gamla gubben torkel ger mej godkänt åtminstone!!
Sen hade vi hemkunskap. Vi skulle göra piroger tror jag det hete. Min partner var inte där så jag gjorde det med Bea och Filippa. Det gick sådär. Bea stekte kötet och la i massor av olja ( det såg utt som en häxa ade gjort det xD) Fast det blev got ändå. Filippa slängde ägge gulan vi skulle använda. Fast allt blev bra ändå!! Det blev ändå gott. Sen hade vi syslöjd.  Jag och Angelica ska göra tofflor haha XD.  Efter skolan så gick jag hem till Filppa med Ellen och Moa Vi hade det kul. Första gången på länge jag var hos någon =) Sen gick jag hem. Sen gicka jag utt med Ludde och nu siter jag och kolar på Lucky star en manga!!!

Kväl 19/10

Hej just nu siter jag och slappar. Fast jag brde plugga. Men jag känner att jag kan allt fast om någon skulle förhöra mej så skulle jag bli nervös och glöma allt. hhaha det är det dåliga med mj :( :).
Jag har äntligen hitat en serie som jag kanske lär mej något på. Det är väll bra? haha

Mondag 19/10

Hej idag har jag varit i skolan och skulle till fiolen men det var instält.
Nu siter jag och är inne på datan. Jag ska måste plugga till no provetimorgon.

Ludde och jag i smink for några årsen ;)

Min hundDet är jag

Jobbiga tre dagar!

I fredags så var jag först i skolan till kl:14 och något. Se när jag kom hem fick jag gå till fiolen på direkten och spela till kl:19.00 När jag kom hem var jag helt slut.
Lördag: Jag fick vakna kl:09.00 på en lördag uch!!!! Sen fick jag gå till fiolen och öva i 6h och sen spela för föräldrarna. Sen när jag kom hem fick vi gäster. Min farmor hennes ny man och pappas bror och hans hustru. Vi åt och firade farmos födelse dag. Sen gick jag och la men (typ)
Söndag: Sov till kl:11.00 åt frukust och ringde Jojjo ''vi'' pluggade No (för jag ksa ha omprov på tisdag) Kan typ det mesta nu. Åh vad ska livet vara så jobbigt för!!! Yess vecka 44 har vi höstlov!!! Yess yess yess!!!

Hej igen

Hej jag vet att jag inte har bloggat mycket (nte fr att någon lässer men...)

RSS 2.0